Nutriční hodnoty (Davidova bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 17 920 kJ / 4 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,16 g |
Tuky | 206,98 g |
– nasycené | 26,70 g |
– nenasycené | 159,79 g |
–– mononenasycené | 114,55 g |
–– polynenasycené | 45,24 g |
––– omega 3 | 12,47 g |
Vláknina | 18,90 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 609 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 488,55 g |
– cukry | 256,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
250 g 250 g cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá |