Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Davidova bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie17 920 kJ /
4 283 kcal
Bílkoviny86,24 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,16 g
Tuky206,98 g
– nasycené26,70 g
– nenasycené159,79 g
–– mononenasycené114,55 g
–– polynenasycené45,24 g
––– omega 312,47 g
Vláknina18,90 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 609 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy488,55 g
– cukry256,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
250 g 250 g cukru krupice Cukr bílý 250 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.