Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí steak s liškami na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie24 548 kJ /
5 867 kcal
Bílkoviny9,20 g
– z toho živočišné bílkoviny6,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,20 g
Tuky632,52 g
– nasycené406,78 g
– nenasycené218,08 g
–– mononenasycené201,74 g
–– polynenasycené16,34 g
––– omega 32,32 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 1,94 g
Sodík 34 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,24 g
– cukry8,60 g
––– laktóza6,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 steaky 2 steaky z vyzrálého kvalitního hovězího masa Hovězí kýta
1 lžička 1 lžička olivového oleje Olej olivový 5 ml
2 2 tenké plátky másla Máslo kravské 2 g
hrubá sůl Sůl mořská
čerstvě drcený černý kampotský pepř Pepř černý
150 g 150 g lišek Liška obecná čerstvá 150 g
10 g 10 g másla Máslo kravské 10 g
50 g 50 g šalotky Šalotka čerstvá 50 g
česnek (podle chuti) Česnek čerstvý
1 špetka 1 špetka kmínu Kmín
100 ml 100 ml bílého vina Víno bílé suché 100 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
100 ml 100 ml vývaru (nebo šťáva z pánve po mase) Vývar masový 100 ml
3 kostičky 3 kostičky vychlazeného másla Máslo kravské 750 g
listová petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.