Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s vejci, goudou a mozzarellou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 511 kJ /
1 078 kcal
Bílkoviny65,94 g
– z toho živočišné bílkoviny59,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,22 g
Tuky71,26 g
– nasycené28,08 g
– nenasycené33,34 g
–– mononenasycené27,45 g
–– polynenasycené5,88 g
––– omega 30,27 g
Vláknina9,84 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 1,26 g
Sůl2,89 g
Sacharidy39,53 g
– cukry25,93 g
––– laktóza3,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1/4 1/4 ledového salátu Salát ledový čerstvý 100 g
1 1 kapie Paprika červená čerstvá 250 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 mozzarella Mozzarella kravská
100 g 100 g goudy Gouda 45% t. v s. 100 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
česnek Česnek čerstvý
trocha trocha citrónové šťávy Šťáva z citrónu
cukr Cukr bílý
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
1 lžíce 1 lžíce pikantního kečupu Kečup ostrý 15 ml
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
smažená cibulka (na posyp) Cibule smažená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.