Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Králík na víně se smetanou a játry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 604 kJ /
1 339 kcal
Bílkoviny11,87 g
– z toho živočišné bílkoviny9,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,63 g
Tuky124,37 g
– nasycené66,00 g
– nenasycené55,78 g
–– mononenasycené48,25 g
–– polynenasycené7,53 g
––– omega 30,47 g
Vláknina4,70 g
Cholesterol 193 mg
Sodík 1,75 g
Sůl4,35 g
Sacharidy26,26 g
– cukry12,96 g
––– laktóza7,76 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce králíka Králík
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 5 g
1 1 králičí játra Játra králičí
kousek kousek másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.