Nutriční hodnoty (Králík na víně se smetanou a játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 604 kJ / 1 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,63 g |
Tuky | 124,37 g |
– nasycené | 66,00 g |
– nenasycené | 55,78 g |
–– mononenasycené | 48,25 g |
–– polynenasycené | 7,53 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 4,70 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 1,75 g |
Sůl | 4,35 g |
Sacharidy | 26,26 g |
– cukry | 12,96 g |
––– laktóza | 7,76 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce králíka | Králík | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
1 1 králičí játra | Játra králičí | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |