Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na víně a česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 422 kJ / 818 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 16,21 g |
– nasycené | 3,96 g |
– nenasycené | 8,21 g |
–– mononenasycené | 6,80 g |
–– polynenasycené | 1,41 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 7,35 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 277 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 23,18 g |
– cukry | 2,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
3/4 3/4 hlavičky česneku | Česnek čerstvý | 52.5 g |
200-250 ml 200-250 ml bílého vína | Víno bílé suché | 225 ml |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
vývar (nebo voda) | Vývar masový |