Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na víně a česneku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 422 kJ /
818 kcal
Bílkoviny108,60 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,60 g
Tuky16,21 g
– nasycené3,96 g
– nenasycené8,21 g
–– mononenasycené6,80 g
–– polynenasycené1,41 g
––– omega 30,05 g
Vláknina7,35 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 277 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy23,18 g
– cukry2,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa Vepřová kýta 500 g
3/4 3/4 hlavičky česneku Česnek čerstvý 52.5 g
200-250 ml 200-250 ml bílého vína Víno bílé suché 225 ml
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
vývar (nebo voda) Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.