Nutriční hodnoty (Jablkový koláč č.2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 241 kJ / 5 794 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 77,75 g |
Tuky | 260,59 g |
– nasycené | 63,82 g |
– nenasycené | 183,43 g |
–– mononenasycené | 120,23 g |
–– polynenasycené | 63,20 g |
––– omega 3 | 4,92 g |
Vláknina | 48,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 688 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 721,95 g |
– cukry | 338,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
550 g 550 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 550 g |
2 lžíce 2 lžíce sójové mouky | Mouka sójová | 30 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
375 g 375 g tuku | Margarín | 375 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
mouka na vyválení | Mouka pšeničná hladká | |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
1 kg 1 kg oloupaných a vykrájených jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
1 sáček 1 sáček skořicového cukru | Cukr skořicový | 8 g |