Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč č.2)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie24 241 kJ /
5 794 kcal
Bílkoviny95,11 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny77,75 g
Tuky260,59 g
– nasycené63,82 g
– nenasycené183,43 g
–– mononenasycené120,23 g
–– polynenasycené63,20 g
––– omega 34,92 g
Vláknina48,50 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 688 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy721,95 g
– cukry338,38 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
550 g 550 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 550 g
2 lžíce 2 lžíce sójové mouky Mouka sójová 30 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
375 g 375 g tuku Margarín 375 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
mouka na vyválení Mouka pšeničná hladká
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
1 kg 1 kg oloupaných a vykrájených jablek Jablko čerstvé 1000 g
1 sáček 1 sáček skořicového cukru Cukr skořicový 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.