Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Filety z tresky na přepuštěném másle a česneku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 662 kJ /
397 kcal
Bílkoviny0,87 g
– z toho živočišné bílkoviny0,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,84 g
Tuky39,91 g
– nasycené19,46 g
– nenasycené18,95 g
–– mononenasycené16,81 g
–– polynenasycené2,14 g
––– omega 30,10 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 78 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,45 g
– cukry0,28 g
––– laktóza0,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
260 260 g tresky (2 filety bez kůže) Treska filet
citronová šťáva Šťáva z citrónu
sůl (podle chuti) Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžička 1 lžička Solamylu (nemusí být) Bramborový škrob 5 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla Ghí 30 g
2 stroužky 2 stroužky česneku na plátky Česnek čerstvý 14 g
čerstvá nať petržele nasekaná Petržel kořenová čerstvá
2 kolečka 2 kolečka citronu k podávání Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.