Nutriční hodnoty (Filety z tresky na přepuštěném másle a česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 662 kJ / 397 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 39,91 g |
– nasycené | 19,46 g |
– nenasycené | 18,95 g |
–– mononenasycené | 16,81 g |
–– polynenasycené | 2,14 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,45 g |
– cukry | 0,28 g |
––– laktóza | 0,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
260 260 g tresky (2 filety bez kůže) | Treska filet | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžička 1 lžička Solamylu (nemusí být) | Bramborový škrob | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 30 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku na plátky | Česnek čerstvý | 14 g |
čerstvá nať petržele nasekaná | Petržel kořenová čerstvá | |
2 kolečka 2 kolečka citronu k podávání | Citrón čerstvý |