Nutriční hodnoty (Krůtí prsa a květáková kaše)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 236 kJ / 773 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 54,19 g |
– nasycené | 24,66 g |
– nenasycené | 22,01 g |
–– mononenasycené | 18,35 g |
–– polynenasycené | 3,66 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 915 mg |
Sodík | 1,46 g |
Sůl | 3,45 g |
Sacharidy | 15,71 g |
– cukry | 11,51 g |
––– laktóza | 7,31 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky z krůtích prsou | Krůta prsa bez kůže | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
trochu trochu vývaru | Vývar masový | |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 lžíce 1 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 15 ml |
70 g 70 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 70 g |
50 g 50 g šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
asi 1/4 asi 1/4 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1/2 1/2 malého květáku | Květák čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
50 ml 50 ml smetany ( i více podle potřeby) | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |