Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí srdce na špeku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 813 kJ /
911 kcal
Bílkoviny7,76 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,26 g
Tuky84,74 g
– nasycené41,19 g
– nenasycené42,35 g
–– mononenasycené36,10 g
–– polynenasycené6,26 g
––– omega 30,12 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy27,30 g
– cukry9,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 hovězího srdce Srdce hovězí
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
100 g 100 g špeku Špek 100 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
trocha trocha sójové omáčky Sójová omáčka Tamari
trocha trocha worcestrové omáčky Worcestrová omáčka
vývar (nebo voda) Vývar masový
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.