Nutriční hodnoty (Hovězí srdce na špeku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 813 kJ / 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,26 g |
Tuky | 84,74 g |
– nasycené | 41,19 g |
– nenasycené | 42,35 g |
–– mononenasycené | 36,10 g |
–– polynenasycené | 6,26 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 27,30 g |
– cukry | 9,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 hovězího srdce | Srdce hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
trocha trocha sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
trocha trocha worcestrové omáčky | Worcestrová omáčka | |
vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
máslo | Máslo kravské |