Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety s balzamiko-javorovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 807 kJ / 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,56 g |
Tuky | 20,63 g |
– nasycené | 8,62 g |
– nenasycené | 11,65 g |
–– mononenasycené | 8,09 g |
–– polynenasycené | 3,56 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 4,68 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 56,04 g |
– cukry | 9,15 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové kotlety s kostí | Vepřová kotleta s kostí | |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
2 lžičky 2 lžičky čerstvě nahrubo drcené směsi pepřů (kampotský, sečuán, růžový, zelený) | Pepř černý | 10 g |
1 lžička 1 lžička opražených a drcených semen koriandru (není nutné) | Koriandr semena | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla (nebo oleje) | Sádlo vepřové | 15 g |
škrob na poprášení | Bramborový škrob | |
80 ml 80 ml tmavého balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 80 ml |
1 lžíce 1 lžíce javorového sirupu | Sirup javorový | 15 ml |
100 ml 100 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku (rozdrceného) | Česnek čerstvý | 7 g |
1 špetka 1 špetka sušeného tymiánu | Tymián sušený | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky škrobu rozmíchaného v 1 lžíci vody | Bramborový škrob | 2.5 g |
1 1 malá lžička studeného másla | Máslo kravské | 1 g |
čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý |