Nutriční hodnoty (Plněná kuřecí prsa a smetanová omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 206 kJ / 2 917 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 373,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 355,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,06 g |
Tuky | 65,38 g |
– nasycené | 36,33 g |
– nenasycené | 25,84 g |
–– mononenasycené | 19,98 g |
–– polynenasycené | 5,87 g |
––– omega 3 | 3,32 g |
Vláknina | 5,27 g |
Cholesterol | 924 mg |
Sodík | 3,26 g |
Sůl | 8,19 g |
Sacharidy | 206,46 g |
– cukry | 12,88 g |
––– laktóza | 1,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
120 g 120 g plísňového sýra | Niva 50% t. v s. | 120 g |
olej | Olej řepkový | |
máslo | Máslo kravské | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
worcester | Worcestrová omáčka | |
1 lžička 1 lžička hořčice (plnotučné nebo dijonské) | Hořčice plnotučná | 5 g |
smetana na vaření dle potřeby | Smetana kravská sladká 12% | |
1 hrnek 1 hrnek rýže | Rýže bílá | 250 g |
2,25 hrnku 2,25 hrnku kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 562.5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sušená petrželka | Petržel nať sušená | |
sušený libeček | Libeček sušený | |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžíce 1 lžíce nasekané čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |