Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Patizonové plátky na houbách s gnocchi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 365 kJ /
1 043 kcal
Bílkoviny32,77 g
– z toho živočišné bílkoviny5,09 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,68 g
Tuky14,20 g
– nasycené8,19 g
– nenasycené5,88 g
–– mononenasycené3,81 g
–– polynenasycené2,08 g
––– omega 30,20 g
Vláknina20,18 g
Cholesterol 23 mg
Sodík 4,05 g
Sůl10,05 g
Sacharidy186,56 g
– cukry10,23 g
––– laktóza2,51 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 patizon (535 g) Patizon čerstvý
230 g 230 g čerstvých očištěných a nakrájených hub Hřib čerstvý 230 g
500 ml 500 ml vývaru (já použila kuřecí) Vývar masový 500 ml
1 lžička 1 lžička sušeného česneku Česnek sušený 5 g
2 lžičky 2 lžičky kmínu Kmín 10 g
2,5 lžičky 2,5 lžičky gulášového koření Koření Argentina 12.5 g
50 ml 50 ml mléka (smetany, vody - možno použít i najemno nastrouhanou bramboru) Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
0,5 lžíce 0,5 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 5 g
500 g 500 g gnocchi Noky 500 g
1 lžička 1 lžička domácího česnekového másla Máslo kravské 8 g
sůl (dle chuti) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.