Nutriční hodnoty (Patizonové plátky na houbách s gnocchi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 365 kJ / 1 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,09 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,68 g |
Tuky | 14,20 g |
– nasycené | 8,19 g |
– nenasycené | 5,88 g |
–– mononenasycené | 3,81 g |
–– polynenasycené | 2,08 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 20,18 g |
Cholesterol | 23 mg |
Sodík | 4,05 g |
Sůl | 10,05 g |
Sacharidy | 186,56 g |
– cukry | 10,23 g |
––– laktóza | 2,51 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 patizon (535 g) | Patizon čerstvý | |
230 g 230 g čerstvých očištěných a nakrájených hub | Hřib čerstvý | 230 g |
500 ml 500 ml vývaru (já použila kuřecí) | Vývar masový | 500 ml |
1 lžička 1 lžička sušeného česneku | Česnek sušený | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky kmínu | Kmín | 10 g |
2,5 lžičky 2,5 lžičky gulášového koření | Koření Argentina | 12.5 g |
50 ml 50 ml mléka (smetany, vody - možno použít i najemno nastrouhanou bramboru) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
0,5 lžíce 0,5 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 5 g |
500 g 500 g gnocchi | Noky | 500 g |
1 lžička 1 lžička domácího česnekového másla | Máslo kravské | 8 g |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská |