Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová kedlubnová polévka se sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 813 kJ /
911 kcal
Bílkoviny35,61 g
– z toho živočišné bílkoviny29,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,02 g
Tuky66,27 g
– nasycené42,08 g
– nenasycené22,08 g
–– mononenasycené18,21 g
–– polynenasycené3,87 g
––– omega 30,69 g
Vláknina12,54 g
Cholesterol 196 mg
Sodík 868 mg
Sůl2,18 g
Sacharidy39,18 g
– cukry26,07 g
––– laktóza14,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 větší kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 l 1 l masového vývaru Vývar masový 1000 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
muškátový oříšek Muškátový oříšek
1 kelímek 1 kelímek smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
70 g 70 g strouhaného sýra (zhruba) Sýr kravský tvrdý 30% 70 g
1 kousek 1 kousek másla Máslo kravské 25 g
nasekaná petrželka (nebo pažitka) Petržel nať čerstvá
chléb (na krutonky) Chléb pšeničný kváskový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.