Nutriční hodnoty (Kuře Marengo s rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 607 kJ / 1 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,98 g |
Tuky | 54,15 g |
– nasycené | 7,69 g |
– nenasycené | 46,26 g |
–– mononenasycené | 37,23 g |
–– polynenasycené | 9,03 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 22,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 148 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 53,87 g |
– cukry | 20,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 čtvrtky kuřete | Kuře | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
120 g 120 g žampionů (ideálně hnědých) | Žampion čerstvý | 120 g |
500 ml 500 ml bílého vína | Víno bílé suché | 500 ml |
300 ml 300 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 300 ml |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
180 g 180 g zelených oliv (vypeckovaných) | Olivy čerstvé nezralé | 180 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
máslo | Máslo kravské | |
1 snítka 1 snítka hladkolisté petržele | Petržel nať čerstvá | |
1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený |