Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře Marengo s rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 607 kJ /
1 101 kcal
Bílkoviny12,48 g
– z toho živočišné bílkoviny1,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,98 g
Tuky54,15 g
– nasycené7,69 g
– nenasycené46,26 g
–– mononenasycené37,23 g
–– polynenasycené9,03 g
––– omega 30,22 g
Vláknina22,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 148 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy53,87 g
– cukry20,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 čtvrtky kuřete Kuře
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
120 g 120 g žampionů (ideálně hnědých) Žampion čerstvý 120 g
500 ml 500 ml bílého vína Víno bílé suché 500 ml
300 ml 300 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 300 ml
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
180 g 180 g zelených oliv (vypeckovaných) Olivy čerstvé nezralé 180 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
máslo Máslo kravské
1 snítka 1 snítka hladkolisté petržele Petržel nať čerstvá
1 snítka 1 snítka tymiánu Tymián sušený
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.