Nutriční hodnoty (Jablečný a makový závin z cuketového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 16 628 kJ / 3 974 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 71,59 g |
Tuky | 119,58 g |
– nasycené | 38,36 g |
– nenasycené | 67,25 g |
–– mononenasycené | 40,40 g |
–– polynenasycené | 26,85 g |
––– omega 3 | 2,51 g |
Vláknina | 37,74 g |
Cholesterol | 863 mg |
Sodík | 386 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 613,83 g |
– cukry | 215,68 g |
––– laktóza | 0,42 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
235 g 235 g cukety | Cuketa čerstvá | 235 g |
264 g 264 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 264 g |
264 g 264 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 264 g |
90 g 90 g moučkového cukru | Cukr bílý | 90 g |
52 g 52 g másla | Máslo kravské | 52 g |
15 g 15 g kypřicího prášku | Kypřící prášek | 15 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 žloutek na potření | Vaječný žloutek | 23 g |
58 g 58 g mletého máku | Mák modrý mletý | 58 g |
50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 lžička 1 lžička perníkového koření (větší) | Perníkové koření | 5 g |
1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
moučkový cukr dle chuti | Cukr bílý |