Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný a makový závin z cuketového těsta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie16 628 kJ /
3 974 kcal
Bílkoviny92,99 g
– z toho živočišné bílkoviny21,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny71,59 g
Tuky119,58 g
– nasycené38,36 g
– nenasycené67,25 g
–– mononenasycené40,40 g
–– polynenasycené26,85 g
––– omega 32,51 g
Vláknina37,74 g
Cholesterol 863 mg
Sodík 386 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy613,83 g
– cukry215,68 g
––– laktóza0,42 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
235 g 235 g cukety Cuketa čerstvá 235 g
264 g 264 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 264 g
264 g 264 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 264 g
90 g 90 g moučkového cukru Cukr bílý 90 g
52 g 52 g másla Máslo kravské 52 g
15 g 15 g kypřicího prášku Kypřící prášek 15 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 žloutek na potření Vaječný žloutek 23 g
58 g 58 g mletého máku Mák modrý mletý 58 g
50 g 50 g moučkového cukru Cukr bílý 50 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
1 lžička 1 lžička perníkového koření (větší) Perníkové koření 5 g
1 hrst 1 hrst rozinek Rozinky 50 g
moučkový cukr dle chuti Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.