Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí steak s kaší a vínovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie12 185 kJ /
2 912 kcal
Bílkoviny181,00 g
– z toho živočišné bílkoviny169,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,98 g
Tuky185,00 g
– nasycené106,00 g
– nenasycené74,85 g
–– mononenasycené67,03 g
–– polynenasycené7,82 g
––– omega 32,09 g
Vláknina14,92 g
Cholesterol 873 mg
Sodík 490 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy101,27 g
– cukry13,22 g
––– laktóza7,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsa bez kůže Kuře prso 700 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
30 ml 30 ml vývaru (kuřecí/ hovězí) Vývar masový 30 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 snítka 1 snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
2 snítky 2 snítky tymiánu Tymián sušený
paprika Paprika bílá čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
provensálské bylinky Provensálské koření
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
500 g 500 g brambor typu C Brambor zimní 500 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
150 ml 150 ml smetany 30% Smetana kravská sladká 12% 150 ml
1 svazek 1 svazek čerstvých bylinek: petržel, libeček (nemusí být) Libeček čerstvý
sůl Sůl mořská
150 ml 150 ml červeného vína (Cabernet Sauvignon, vhodné je i Pinot noir nebo Merlot) Víno červené suché 150 ml
50 ml 50 ml hovězího vývaru (nejlépe domácí) Vývar hovězí 50 ml
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 snítka 1 snítka tymiánu Tymián sušený
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.