Nutriční hodnoty (Brambory zapečené se sýrem a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 8 283 kJ / 1 980 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 104,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,24 g |
Tuky | 109,46 g |
– nasycené | 57,64 g |
– nenasycené | 40,55 g |
–– mononenasycené | 34,81 g |
–– polynenasycené | 5,74 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 16,76 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 3,05 g |
Sůl | 7,34 g |
Sacharidy | 122,10 g |
– cukry | 39,70 g |
––– laktóza | 16,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 brambor (středně velkých) | Brambor zimní | 500 g |
200 g 200 g sýra typu brie | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
6 6 rajčat (velkých) | Rajče červené čerstvé | 360 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
česnek podle chuti | Česnek čerstvý | |
1 kousek 1 kousek másla (na vytření zapékacích misek) | Máslo kravské | 25 g |
100 g 100 g goudy (strouhané) | Gouda 45% t. v s. | 100 g |