Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kakaové řezy s mascarpone - šlehačkovým krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 893 kJ /
4 037 kcal
Bílkoviny88,02 g
– z toho živočišné bílkoviny56,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,70 g
Tuky281,45 g
– nasycené157,77 g
– nenasycené109,18 g
–– mononenasycené83,03 g
–– polynenasycené26,14 g
––– omega 32,39 g
Vláknina29,90 g
Cholesterol 1,52 g
Sodík 874 mg
Sůl2,26 g
Sacharidy273,13 g
– cukry167,93 g
––– laktóza23,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
2 lžíce 2 lžíce horké vody Voda 36 ml
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 22 ml
80 g 80 g (4 lžíce) hladké mouky (obyčejné nebo špaldové) Mouka pšeničná hladká 80 g
2 lžičky 2 lžičky kypřicího prášku Kypřící prášek 10 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
250 g 250 g Mascarpone Mascarpone 250 g
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
200 g 200 g zakysané smetany 30% Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
2 balíčky 2 balíčky vanilkového cukru Cukr vanilkový 40 g
3 lžíce 3 lžíce kakaa Kakao prášek 75 g
čokoládová poleva Čokoládová poleva
zdobení Cukrářské zdobení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.