Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehké řezy s pudinkem a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie19 642 kJ /
4 695 kcal
Bílkoviny75,79 g
– z toho živočišné bílkoviny27,29 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,50 g
Tuky270,56 g
– nasycené141,82 g
– nenasycené113,39 g
–– mononenasycené72,90 g
–– polynenasycené40,49 g
––– omega 36,32 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 876 mg
Sodík 354 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy480,39 g
– cukry263,39 g
––– laktóza26,34 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
60 g 60 g krupicového cukru Cukr bílý 60 g
20 g 20 g vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
150 g 150 g másla (nebo jiného tuku) Máslo kravské 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
0,5-1 lžíce 0,5-1 lžíce studené vody (pokud je třeba) Voda 13.5 ml
hladká mouka na vál Mouka pšeničná hladká
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
100 g 100 g krupicového cukru (podle chuti) Cukr bílý 100 g
2 2 čokoládové pudinky (v prášku) Puding v prášku
70 g 70 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 70 g
80 g 80 g másla (nebo jiného tuku) Máslo kravské 80 g
70 g 70 g vlašských ořechů (nebo lískových oříšků) Vlašské ořechy 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.