Nutriční hodnoty (Skořicová jablka v županu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 667 kJ / 398 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 16,42 g |
– nasycené | 4,07 g |
– nenasycené | 7,58 g |
–– mononenasycené | 5,65 g |
–– polynenasycené | 1,93 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 9,75 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 38,90 g |
– cukry | 35,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
skořicový cukr | Cukr skořicový | |
skořice | Skořice ceylonská | |
třtinový cukr | Cukr třtinový | |
2 2 chlazená listová těsta | Listové těsto | |
2 2 vejce na potření (nebo mléko) | Vejce slepičí | 140 g |