Nutriční hodnoty (Buřty na světlém pivku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 14 049 kJ / 3 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 191,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 185,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,02 g |
Tuky | 245,66 g |
– nasycené | 145,49 g |
– nenasycené | 99,09 g |
–– mononenasycené | 46,11 g |
–– polynenasycené | 52,98 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 26,70 g |
Cholesterol | 634 mg |
Sodík | 10,23 g |
Sůl | 25,00 g |
Sacharidy | 88,70 g |
– cukry | 30,50 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg buřtů | Párek vepřový | 1000 g |
4 4 velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 1 pivo | Pivo světlé 10ᵒ | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
200 g 200 g loveckého paprikového sýra v celku | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
mletý kmín | Kmín mletý | |
kečup | Kečup sladký | |
hořčice | Hořčice plnotučná |