Nutriční hodnoty (Hovězí kostky na způsob zvěřiny s brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 943 kJ / 942 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,81 g |
Tuky | 50,69 g |
– nasycené | 22,31 g |
– nenasycené | 27,00 g |
–– mononenasycené | 22,13 g |
–– polynenasycené | 4,88 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 223 mg |
Sodík | 1,80 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 24,16 g |
– cukry | 15,51 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hovězího masa (kýta, plec) | Hovězí kýta | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
30 g 30 g špeku | Špek | 30 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 plátek 1 plátek celerové bulvy (2 cm silný) | Celer bulva čerstvá | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce paprikové pasty lahůdkové | Pasta papriková | 22.5 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
5 5 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
1 větvička 1 větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
vývar hovězí nebo z kostí (na podlévání) | Vývar masový | |
2 lžíce 2 lžíce brusinek zavařených | Brusinky zavařené | 30 g |