Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí kostky na způsob zvěřiny s brusinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 943 kJ /
942 kcal
Bílkoviny94,36 g
– z toho živočišné bílkoviny90,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,81 g
Tuky50,69 g
– nasycené22,31 g
– nenasycené27,00 g
–– mononenasycené22,13 g
–– polynenasycené4,88 g
––– omega 30,39 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 223 mg
Sodík 1,80 g
Sůl4,40 g
Sacharidy24,16 g
– cukry15,51 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hovězího masa (kýta, plec) Hovězí kýta 400 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
30 g 30 g špeku Špek 30 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 plátek 1 plátek celerové bulvy (2 cm silný) Celer bulva čerstvá
1-2 lžíce 1-2 lžíce paprikové pasty lahůdkové Pasta papriková 22.5 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
5 5 kuliček jalovce Jalovec sušený
1 větvička 1 větvička rozmarýnu Rozmarýn sušený
vývar hovězí nebo z kostí (na podlévání) Vývar masový
2 lžíce 2 lžíce brusinek zavařených Brusinky zavařené 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.