Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květáková polévka s kedlubnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 443 kJ /
1 062 kcal
Bílkoviny22,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,40 g
Tuky83,90 g
– nasycené53,48 g
– nenasycené28,97 g
–– mononenasycené26,25 g
–– polynenasycené2,72 g
––– omega 30,32 g
Vláknina22,45 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 243 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy43,40 g
– cukry25,60 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g květáku Květák čerstvý 600 g
200 g 200 g kedlubny Kedluben čerstvý 200 g
50 g 50 g mrkve Mrkev čerstvá 50 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
na špičku nože na špičku nože mletého muškátového oříšku Muškátový oříšek
trochu trochu celého kmínu Kmín
sůl Sůl mořská
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
nať lahůdkové cibule Cibulka jarní nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.