Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Toskánské kuřecí kousky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 486 kJ /
594 kcal
Bílkoviny12,71 g
– z toho živočišné bílkoviny12,19 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,52 g
Tuky52,91 g
– nasycené27,14 g
– nenasycené21,28 g
–– mononenasycené19,04 g
–– polynenasycené2,23 g
––– omega 30,28 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 404 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy8,80 g
– cukry5,25 g
––– laktóza4,86 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí stehenní řízky Kuřecí stehenní řízky
sůl dle chuti Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
50 ml 50 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 50 ml
50 ml 50 ml bílého vína Víno bílé suché 50 ml
2 hrsti 2 hrsti baby špenátu Baby špenát
5 5 sušených rajčat (naložených v oleji) Dužina červeného rajčete sušená
100 ml 100 ml smetany 30% Smetana kravská sladká 12% 100 ml
30 g 30 g strouhaného parmezánu Parmezán 30 g
několik několik zelených oliv (dle chuti) Olivy čerstvé nezralé
1 plátek 1 plátek vychlazeného másla Máslo kravské 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.