Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omáčka z lahůdkové cibule a pesta z pažitky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 573 kJ /
2 049 kcal
Bílkoviny16,42 g
– z toho živočišné bílkoviny6,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,28 g
Tuky203,81 g
– nasycené68,46 g
– nenasycené127,66 g
–– mononenasycené95,35 g
–– polynenasycené32,31 g
––– omega 39,93 g
Vláknina9,02 g
Cholesterol 301 mg
Sodík 2,09 g
Sůl5,25 g
Sacharidy34,26 g
– cukry9,22 g
––– laktóza7,66 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 lahůdkových cibulek Cibulka jarní čerstvá
2 lžíce 2 lžíce pesta z pažitky Pažitka čerstvá 30 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
vývar (nebo voda) Vývar masový
1 kelímek 1 kelímek smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
150 g 150 g pažitky (i mražené) Pažitka čerstvá 150 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
5 g 5 g soli Sůl mořská 5 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.