Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát s tvarohem a jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 292 kJ / 787 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 52,13 g |
– nasycené | 17,89 g |
– nenasycené | 21,39 g |
–– mononenasycené | 17,46 g |
–– polynenasycené | 3,93 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 730 mg |
Sůl | 1,56 g |
Sacharidy | 17,94 g |
– cukry | 12,34 g |
––– laktóza | 7,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 natvrdo uvařených vajec | Vejce slepičí | 350 g |
150 g 150 g plnotučného tvarohu | Tvaroh plnotučný | 150 g |
50 g 50 g bílého jogurtu (10%) | Jogurt kravský bílý 1,5% | 50 ml |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
3 lžíce 3 lžíce láku z okurek | Nálev z okurek | 45 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
moučkový cukr (nemusí být) | Cukr bílý | |
sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
nakrájená pažitka | Pažitka čerstvá |