Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová kotleta na špeku a bramborový knedlík s rohlíkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 805 kJ /
1 387 kcal
Bílkoviny32,71 g
– z toho živočišné bílkoviny10,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,28 g
Tuky63,15 g
– nasycené23,65 g
– nenasycené35,38 g
–– mononenasycené28,07 g
–– polynenasycené7,31 g
––– omega 31,09 g
Vláknina17,05 g
Cholesterol 294 mg
Sodík 1,24 g
Sůl2,96 g
Sacharidy164,70 g
– cukry11,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g den předem uvařených brambor ve slupce Brambor zimní 350 g
sůl Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100 g 100 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 100 g
nasekaná pažitka (nebo petrželka) Pažitka čerstvá
1 1 starší rohlík Rohlík pšeničný bílý 43 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
4 4 kotlety Vepřová kotleta bez kosti
trochu trochu hladké mouky Mouka pšeničná hladká
trochu trochu sádla Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
50 g 50 g špeku Špek 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.