Nutriční hodnoty (Vepřová plec na rozmarýnu s kapustičkami a karotkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 317 kJ / 1 032 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 120,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,95 g |
Tuky | 57,02 g |
– nasycené | 25,26 g |
– nenasycené | 23,77 g |
–– mononenasycené | 20,68 g |
–– polynenasycené | 3,09 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 1,30 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 459 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 7,30 g |
– cukry | 5,38 g |
––– laktóza | 0,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
3 3 velké karotky | Mrkev čerstvá | |
100 ml 100 ml rajčatové passaty | Pyré z červených rajčat | 100 g |
10 ks 10 ks růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | |
1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky pasty harissa | Harissa | 7.5 g |
200 ml 200 ml vývaru | Vývar masový | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla (ghí) | Ghí | 30 g |
sůl | Sůl mořská |