Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec na rozmarýnu s kapustičkami a karotkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 317 kJ /
1 032 kcal
Bílkoviny121,71 g
– z toho živočišné bílkoviny120,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,95 g
Tuky57,02 g
– nasycené25,26 g
– nenasycené23,77 g
–– mononenasycené20,68 g
–– polynenasycené3,09 g
––– omega 30,28 g
Vláknina1,30 g
Cholesterol 468 mg
Sodík 459 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy7,30 g
– cukry5,38 g
––– laktóza0,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece Vepřová plec 600 g
3 3 velké karotky Mrkev čerstvá
100 ml 100 ml rajčatové passaty Pyré z červených rajčat 100 g
10 ks 10 ks růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá
1 snítka 1 snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
1-2 lžičky 1-2 lžičky pasty harissa Harissa 7.5 g
200 ml 200 ml vývaru Vývar masový 200 ml
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla (ghí) Ghí 30 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.