Nutriční hodnoty (Treska na kampotském a zeleném pepři)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 869 kJ / 925 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 77,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,70 g |
Tuky | 57,35 g |
– nasycené | 30,33 g |
– nenasycené | 24,57 g |
–– mononenasycené | 21,31 g |
–– polynenasycené | 3,26 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 377 mg |
Sodík | 473 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 14,37 g |
– cukry | 7,93 g |
––– laktóza | 7,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 filety 2 filety tresky (cca 250 g) | Treska filet | 400 g |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
1 špetka 1 špetka solamylu na poprášení | Bramborový škrob | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 15 g |
1 plátek 1 plátek másla (5 g) | Máslo kravské | 10 g |
1 lžička 1 lžička zeleného nakládaného pepře | Pepř zelený sterilovaný | 5 g |
1 lžička 1 lžička kampotského fermentovaného pepře | Pepř černý | 5 g |
50 ml 50 ml bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
200 g 200 g smetany 30 % | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |