Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Treska na kampotském a zeleném pepři)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 869 kJ /
925 kcal
Bílkoviny78,39 g
– z toho živočišné bílkoviny77,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,70 g
Tuky57,35 g
– nasycené30,33 g
– nenasycené24,57 g
–– mononenasycené21,31 g
–– polynenasycené3,26 g
––– omega 30,69 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 377 mg
Sodík 473 mg
Sůl1,14 g
Sacharidy14,37 g
– cukry7,93 g
––– laktóza7,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 filety 2 filety tresky (cca 250 g) Treska filet 400 g
sůl dle chuti Sůl mořská
1 špetka 1 špetka solamylu na poprášení Bramborový škrob
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla Ghí 15 g
1 plátek 1 plátek másla (5 g) Máslo kravské 10 g
1 lžička 1 lžička zeleného nakládaného pepře Pepř zelený sterilovaný 5 g
1 lžička 1 lžička kampotského fermentovaného pepře Pepř černý 5 g
50 ml 50 ml bílého vína Víno bílé suché 50 ml
200 g 200 g smetany 30 % Smetana kravská sladká 12% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.