Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové po maďarsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 663 kJ /
876 kcal
Bílkoviny107,24 g
– z toho živočišné bílkoviny102,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,94 g
Tuky32,69 g
– nasycené12,43 g
– nenasycené14,11 g
–– mononenasycené12,23 g
–– polynenasycené1,88 g
––– omega 30,20 g
Vláknina13,12 g
Cholesterol 361 mg
Sodík 327 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy35,07 g
– cukry20,30 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
olej Olej řepkový
1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
5 lžic 5 lžic rajčatového protlaku Protlak rajčatový 75 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky cukru Cukr bílý 1.25 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
100 g 100 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.