Nutriční hodnoty (Vepřové po maďarsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 663 kJ / 876 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 102,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,94 g |
Tuky | 32,69 g |
– nasycené | 12,43 g |
– nenasycené | 14,11 g |
–– mononenasycené | 12,23 g |
–– polynenasycené | 1,88 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 13,12 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 327 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 35,07 g |
– cukry | 20,30 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
olej | Olej řepkový | |
1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
5 lžic 5 lžic rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 75 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky cukru | Cukr bílý | 1.25 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
sůl | Sůl mořská |