Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na mrkvi a pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 939 kJ / 2 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,59 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,90 g |
Tuky | 165,93 g |
– nasycené | 71,57 g |
– nenasycené | 85,56 g |
–– mononenasycené | 69,65 g |
–– polynenasycené | 15,91 g |
––– omega 3 | 1,12 g |
Vláknina | 18,30 g |
Cholesterol | 2,59 g |
Sodík | 2,99 g |
Sůl | 7,30 g |
Sacharidy | 53,82 g |
– cukry | 24,01 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
150 g 150 g špeku | Špek | 150 g |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
250 g 250 g pórku | Pórek čerstvý | 250 g |
200 ml 200 ml vývaru (vody) | Vývar masový | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 silnější plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |