Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na mrkvi a pórku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 939 kJ /
2 136 kcal
Bílkoviny99,49 g
– z toho živočišné bílkoviny90,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,90 g
Tuky165,93 g
– nasycené71,57 g
– nenasycené85,56 g
–– mononenasycené69,65 g
–– polynenasycené15,91 g
––– omega 31,12 g
Vláknina18,30 g
Cholesterol 2,59 g
Sodík 2,99 g
Sůl7,30 g
Sacharidy53,82 g
– cukry24,01 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
150 g 150 g špeku Špek 150 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
200 g 200 g mrkve Mrkev čerstvá 200 g
250 g 250 g pórku Pórek čerstvý 250 g
200 ml 200 ml vývaru (vody) Vývar masový 200 ml
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 silnější plátek másla Máslo kravské 1 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.