Nutriční hodnoty (Jablkový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 546 kJ / 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,30 g |
Tuky | 41,53 g |
– nasycené | 26,22 g |
– nenasycené | 12,68 g |
–– mononenasycené | 11,04 g |
–– polynenasycené | 1,64 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 108 mg |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 94,32 g |
– cukry | 71,92 g |
––– laktóza | 13,82 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinku | Puding v prášku | 24 g |
100 g 100 g termizovaného sýra (Palouček, Lučina) | Lučina 70% t.v s. | 100 g |
30 g 30 g cukru | Cukr bílý | 30 g |
sekaná ořechová jádra | Sekaná vepřová | |
strouhaná čokoláda | Čokoláda mléčná 30% |