Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový krém)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 546 kJ /
848 kcal
Bílkoviny20,13 g
– z toho živočišné bílkoviny18,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,30 g
Tuky41,53 g
– nasycené26,22 g
– nenasycené12,68 g
–– mononenasycené11,04 g
–– polynenasycené1,64 g
––– omega 30,44 g
Vláknina8,04 g
Cholesterol 108 mg
Sodík 311 mg
Sůl0,68 g
Sacharidy94,32 g
– cukry71,92 g
––– laktóza13,82 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinku Puding v prášku 24 g
100 g 100 g termizovaného sýra (Palouček, Lučina) Lučina 70% t.v s. 100 g
30 g 30 g cukru Cukr bílý 30 g
sekaná ořechová jádra Sekaná vepřová
strouhaná čokoláda Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.