Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnová polévka s bramborou a hráškem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 759 kJ /
420 kcal
Bílkoviny15,59 g
– z toho živočišné bílkoviny6,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,85 g
Tuky21,14 g
– nasycené10,44 g
– nenasycené10,23 g
–– mononenasycené6,52 g
–– polynenasycené3,71 g
––– omega 30,78 g
Vláknina15,29 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 72 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy36,26 g
– cukry14,21 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 1 brambora Brambor zimní 50 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 litr 1 litr vývaru (kuřecího nebo zeleninového) Vývar masový 1000 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
sůl (dle chuti) Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
2-3 lžíce 2-3 lžíce mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 37.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.