Nutriční hodnoty (Kedlubnová polévka s bramborou a hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 759 kJ / 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,85 g |
Tuky | 21,14 g |
– nasycené | 10,44 g |
– nenasycené | 10,23 g |
–– mononenasycené | 6,52 g |
–– polynenasycené | 3,71 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 15,29 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 72 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 36,26 g |
– cukry | 14,21 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
1 1 brambora | Brambor zimní | 50 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 litr 1 litr vývaru (kuřecího nebo zeleninového) | Vývar masový | 1000 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 37.5 g |