Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jelení kýta s houbami, bramborovými plackami a omáčkou z portského vína)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 474 kJ /
591 kcal
Bílkoviny15,43 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,75 g
Tuky7,86 g
– nasycené1,82 g
– nenasycené3,50 g
–– mononenasycené2,80 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,06 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy58,30 g
– cukry12,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 porce 2 porce jelení kýty Jelení kýta
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
máslo Máslo kravské
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
150 ml 150 ml portského vína (podle potřeby) Víno portské 150 ml
rozmarýn Rozmarýn sušený
2-3 hrsti 2-3 hrsti nakrájených hub (žampiony a hlíva) Hřib čerstvý
sůl Sůl mořská
rozmarýn Rozmarýn sušený
troška oleje Olej řepkový
300 g 300 g uvařených brambor Brambor zimní 300 g
sůl Sůl mořská
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
nasekaná petrželka Petržel nať čerstvá
hrubá mouka (podle potřeby) Mouka pšeničná hrubá
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.