Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí líčka na jablku a celeru z pomalého hrnce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 237 kJ /
1 491 kcal
Bílkoviny170,15 g
– z toho živočišné bílkoviny158,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,98 g
Tuky55,21 g
– nasycené13,74 g
– nenasycené38,76 g
–– mononenasycené27,78 g
–– polynenasycené10,98 g
––– omega 32,97 g
Vláknina33,00 g
Cholesterol 355 mg
Sodík 1,32 g
Sůl4,78 g
Sacharidy63,02 g
– cukry26,30 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g hovězích líček (3 kousky) Hovězí líčka 700 g
1 1 jablko (150 g) Jablko čerstvé 150 g
1 1 silný plátek celeru (150 g) Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 cibule (120 g) Cibule čerstvá 70 g
300 ml 300 ml vývaru Vývar masový 300 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
4 lžíce 4 lžíce worcesterové omáčky Worcestrová omáčka 60 ml
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
1 plátek 1 plátek másla na zjemnění Máslo kravské 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.