Nutriční hodnoty (Hovězí líčka na jablku a celeru z pomalého hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 237 kJ / 1 491 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 158,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,98 g |
Tuky | 55,21 g |
– nasycené | 13,74 g |
– nenasycené | 38,76 g |
–– mononenasycené | 27,78 g |
–– polynenasycené | 10,98 g |
––– omega 3 | 2,97 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 355 mg |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 4,78 g |
Sacharidy | 63,02 g |
– cukry | 26,30 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g hovězích líček (3 kousky) | Hovězí líčka | 700 g |
1 1 jablko (150 g) | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 silný plátek celeru (150 g) | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 cibule (120 g) | Cibule čerstvá | 70 g |
300 ml 300 ml vývaru | Vývar masový | 300 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
4 lžíce 4 lžíce worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 60 ml |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 plátek 1 plátek másla na zjemnění | Máslo kravské | 10 g |