Nutriční hodnoty (Zálivka z balzamikového octa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 207 kJ / 1 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,06 g |
Tuky | 97,20 g |
– nasycené | 13,22 g |
– nenasycené | 83,98 g |
–– mononenasycené | 71,52 g |
–– polynenasycené | 12,46 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 0,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 93 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 91,31 g |
– cukry | 56,57 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 lžíce 4 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 80 ml |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 3 g |
100 ml 100 ml olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |