Nutriční hodnoty (Směs na topinky, na těstoviny nebo do baget)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 262 815 kJ / 62 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14 274,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14 271,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,93 g |
Tuky | 623,45 g |
– nasycené | 173,03 g |
– nenasycené | 358,47 g |
–– mononenasycené | 240,65 g |
–– polynenasycené | 117,81 g |
––– omega 3 | 116,39 g |
Vláknina | 4,45 g |
Cholesterol | 33,69 g |
Sodík | 34,05 g |
Sůl | 86,63 g |
Sacharidy | 25,32 g |
– cukry | 16,23 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150-200 150-200 g pečeného kuřecího masa | Kuře prso | 61250 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce domácího kečupu (nebo koupeného) | Kečup sladký | 37.5 ml |
2 lžíce 2 lžíce nakládané červené papriky (nebo čerstvé) | Paprika červená čerstvá | 20 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 sušená nakládaná rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
smažená cibulka | Cibule smažená | |
zelená cibulová nať | Cibulka jarní nať čerstvá | |
starší chléb | Chléb pšeničný kváskový |