Nutriční hodnoty (Mangový dort s čokoládovým korpusem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 875 kJ / 4 272 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,50 g |
Tuky | 168,96 g |
– nasycené | 93,51 g |
– nenasycené | 62,95 g |
–– mononenasycené | 52,70 g |
–– polynenasycené | 10,25 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 37,00 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 894 mg |
Sůl | 2,72 g |
Sacharidy | 581,79 g |
– cukry | 334,09 g |
––– laktóza | 7,09 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
4 lžíce 4 lžíce kakaa (černé Dr. Oetker) | Kakao prášek | 100 g |
125 ml 125 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
1 1 mascarpone (cca 200g) | Mascarpone | |
1 1 zakysaná smetana (200 g) | Smetana kravská zakysaná 12% | |
500 g 500 g manga (zralé nebo mražené) | Mango čerstvé | |
100 g 100 g cukru moučky | Cukr bílý | 100 g |
1 1 želatina (v prášku nebo plátky) | Želatina vepřová | |
vanilínový cukr | Cukr vanilkový |