Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mangový dort s čokoládovým korpusem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 875 kJ /
4 272 kcal
Bílkoviny87,63 g
– z toho živočišné bílkoviny31,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,50 g
Tuky168,96 g
– nasycené93,51 g
– nenasycené62,95 g
–– mononenasycené52,70 g
–– polynenasycené10,25 g
––– omega 30,76 g
Vláknina37,00 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 894 mg
Sůl2,72 g
Sacharidy581,79 g
– cukry334,09 g
––– laktóza7,09 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
100 g 100 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g
4 lžíce 4 lžíce kakaa (černé Dr. Oetker) Kakao prášek 100 g
125 ml 125 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
tuk na vymazání formy Margarín
1 1 mascarpone (cca 200g) Mascarpone
1 1 zakysaná smetana (200 g) Smetana kravská zakysaná 12%
500 g 500 g manga (zralé nebo mražené) Mango čerstvé
100 g 100 g cukru moučky Cukr bílý 100 g
1 1 želatina (v prášku nebo plátky) Želatina vepřová
vanilínový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.