Nutriční hodnoty (Uzená vepřová kotleta na zelí s bramborem z pomalého hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 044 kJ / 2 401 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 192,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 174,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,13 g |
Tuky | 125,91 g |
– nasycené | 49,15 g |
– nenasycené | 67,40 g |
–– mononenasycené | 55,85 g |
–– polynenasycené | 11,55 g |
––– omega 3 | 1,23 g |
Vláknina | 32,33 g |
Cholesterol | 430 mg |
Sodík | 5,98 g |
Sůl | 14,75 g |
Sacharidy | 109,78 g |
– cukry | 44,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g uzené kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | 750 g |
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
100 g 100 g cibule (1 ks) | Cibule čerstvá | 100 g |
1 1 menší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
8 8 menších brambor | Brambor zimní | 400 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky celého kmínu | Kmín | 2.5 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
cukr (podle potřeby) | Cukr bílý | |
smažená cibule (na posypání) | Cibule čerstvá |