Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rib eye steak se zelenými fazolkami a cibulkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 089 kJ /
260 kcal
Bílkoviny4,16 g
– z toho živočišné bílkoviny0,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,03 g
Tuky15,57 g
– nasycené9,77 g
– nenasycené5,51 g
–– mononenasycené4,92 g
–– polynenasycené0,60 g
––– omega 30,05 g
Vláknina13,08 g
Cholesterol 46 mg
Sodík 817 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy16,94 g
– cukry11,24 g
––– laktóza0,14 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 steaky (2 plátky z vysokého roštěnce) Hovězí svíčková
2 lžičky 2 lžičky arašídového oleje Olej podzemnicový
čerstvě drcený barevný pepř Pepř barevný
sůl (dle chuti) Sůl mořská
2 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 špetka 1 špetka mletého pepře černého Pepř černý mletý
2 špetky 2 špetky cukru Cukr bílý
2 lžíce 2 lžíce červeného vína Víno červené suché 30 ml
120 g 120 g zelených sekaných fazolek mražených Fazolky mražené 120 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.