Nutriční hodnoty (Svařené víno na vánoce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 541 kJ / 846 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,60 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 84,00 g |
– cukry | 63,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 ml 800 ml červeného vína | Víno červené suché | 800 ml |
8 8 hřebíčků | Hřebíček | |
4 plátky 4 plátky citronu | Citrón čerstvý | |
12 kostek 12 kostek cukru | Cukr bílý | 60 g |
šťáva ze 2 citronů | Citrón čerstvý | |
celá skořice | Skořice ceylonská |