Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svařené víno na vánoce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 541 kJ /
846 kcal
Bílkoviny1,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,60 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy84,00 g
– cukry63,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 ml 800 ml červeného vína Víno červené suché 800 ml
8 8 hřebíčků Hřebíček
4 plátky 4 plátky citronu Citrón čerstvý
12 kostek 12 kostek cukru Cukr bílý 60 g
šťáva ze 2 citronů Citrón čerstvý
celá skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.