Nutriční hodnoty (Fenyklový karbanátek (Schwarzenberský karbanátek))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 681 kJ / 1 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 261,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 259,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,01 g |
Tuky | 81,74 g |
– nasycené | 24,39 g |
– nenasycené | 46,61 g |
–– mononenasycené | 33,48 g |
–– polynenasycené | 13,13 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 989 mg |
Sodík | 2,76 g |
Sůl | 6,77 g |
Sacharidy | 12,68 g |
– cukry | 1,11 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého kuřecího masa | Kuře stehno bez kůže | 500 g |
500 g 500 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
100 g 100 g hovězího mletého masa | Hovězí ořez | 100 g |
100 g 100 g prosciutto | Pršut | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 lžičky 2 lžičky fenyklu | Fenykl hlíza | 10 g |
1 lžička 1 lžička papriky | Paprika bílá čerstvá | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
rýžový olej | Olej rýžový | |
extra panenský olivový olej | Olej olivový |