Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fenyklový karbanátek (Schwarzenberský karbanátek))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 681 kJ /
1 836 kcal
Bílkoviny261,69 g
– z toho živočišné bílkoviny259,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,01 g
Tuky81,74 g
– nasycené24,39 g
– nenasycené46,61 g
–– mononenasycené33,48 g
–– polynenasycené13,13 g
––– omega 30,64 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 989 mg
Sodík 2,76 g
Sůl6,77 g
Sacharidy12,68 g
– cukry1,11 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého kuřecího masa Kuře stehno bez kůže 500 g
500 g 500 g mletého vepřového masa Vepřová plec 500 g
100 g 100 g hovězího mletého masa Hovězí ořez 100 g
100 g 100 g prosciutto Pršut 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 lžičky 2 lžičky fenyklu Fenykl hlíza 10 g
1 lžička 1 lžička papriky Paprika bílá čerstvá 5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
rýžový olej Olej rýžový
extra panenský olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.