Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákové karbanátky s dipem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 275 kJ /
1 261 kcal
Bílkoviny55,23 g
– z toho živočišné bílkoviny33,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,55 g
Tuky59,08 g
– nasycené9,98 g
– nenasycené43,13 g
–– mononenasycené16,71 g
–– polynenasycené26,42 g
––– omega 30,61 g
Vláknina19,14 g
Cholesterol 398 mg
Sodík 1,69 g
Sůl4,06 g
Sacharidy118,78 g
– cukry17,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g květáku Květák čerstvý 250 g
300 g 300 g brambor Brambor zimní 300 g
100 g 100 g lyonského salámu (nemusí být) Polosuchý salám 100 g
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
1 lžička 1 lžička maďarské papriky Paprika sladká 5 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
sůl (podle chuti) Sůl mořská
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
3-4 lžíce 3-4 lžíce hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 52.5 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
arašídový olej na smažení Olej podzemnicový
3 lžíce 3 lžíce domácí majonézy Majonéza 45 g
2 lžíce 2 lžíce domácího kečupu Kečup sladký 30 ml
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.