Nutriční hodnoty (Kedlubnové řízky s křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 973 kJ / 233 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,56 g |
| Tuky | 7,92 g |
| – nasycené | 1,86 g |
| – nenasycené | 3,72 g |
| –– mononenasycené | 2,84 g |
| –– polynenasycené | 0,88 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 582 mg |
| Sůl | 1,57 g |
| Sacharidy | 18,70 g |
| – cukry | 14,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 větší kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
| 1 1 Křeník (nebo čerstvě nastrouhaný křen) | Křen sterilovaný | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| trocha trocha hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| strouhanka (dle potřeby) | Strouhanka pšeničná | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| olej na smažení | Olej řepkový |