Nutriční hodnoty (Moučník s tvarohem a jahodou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 18 699 kJ / 4 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,80 g |
Tuky | 148,84 g |
– nasycené | 15,51 g |
– nenasycené | 122,30 g |
–– mononenasycené | 85,51 g |
–– polynenasycené | 36,79 g |
––– omega 3 | 10,37 g |
Vláknina | 23,00 g |
Cholesterol | 487 mg |
Sodík | 626 mg |
Sůl | 1,49 g |
Sacharidy | 697,30 g |
– cukry | 341,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru moučka | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 1 tvaroh | Tvaroh polotučný | |
3 lžíce 3 lžíce cukru krystal | Cukr bílý | 45 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
400 g 400 g jahod | Jahody čerstvé | 400 g |