Nutriční hodnoty (Bůček s pekingským zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 7 571 kJ / 1 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,30 g |
Tuky | 148,71 g |
– nasycené | 38,65 g |
– nenasycené | 78,25 g |
–– mononenasycené | 63,85 g |
–– polynenasycené | 14,40 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 6,49 g |
Sůl | 15,20 g |
Sacharidy | 39,00 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 500 g |
4 lžíce 4 lžíce slivovice (nebo jiného silnějšího alkoholu) | Slivovice | |
4 lžíce 4 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
chilli dle chuti | Chilli paprička sušená | |
1 1 pekingské zelí | Zelí pekingské čerstvé | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
3 lžíce 3 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
3 lžíce 3 lžíce octa | Ocet lihový | 45 ml |
3-4 lžičky 3-4 lžičky solamylu | Bramborový škrob | 17.5 g |
3 lžičky 3 lžičky cukru | Cukr bílý | 15 g |
pórek | Pórek čerstvý | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá |