Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzská kuřecí polévka s fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 719 kJ /
4 952 kcal
Bílkoviny291,85 g
– z toho živočišné bílkoviny46,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny245,18 g
Tuky64,05 g
– nasycené19,60 g
– nenasycené42,32 g
–– mononenasycené16,71 g
–– polynenasycené25,62 g
––– omega 30,42 g
Vláknina735,88 g
Cholesterol 136 mg
Sodík 15,07 g
Sůl32,78 g
Sacharidy435,21 g
– cukry221,26 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 g 10 g másla Máslo kravské 10 g
1 lžička 1 lžička olivového oleje Olej olivový 5 ml
50 g 50 g červené cibule Cibule červená čerstvá 50 g
200 g 200 g kuřecích prsou Kuře prso 200 g
50 g 50 g mrkve Mrkev čerstvá 50 g
30 30 g řapíku celeru Celer bulva čerstvá 16200 g
10 cm 10 cm pórku (bílé části) Pórek čerstvý
100 g 100 g čerstvých rajčat Rajče červené čerstvé 100 g
1 1 l kuřecího vývaru Vývar kuřecí
1 hrst 1 hrst čerstvého špenátu Špenát čerstvý
1/2 lžičky 1/2 lžičky (i víc) sušeného česneku Česnek sušený 2.5 g
sůl dle chuti Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 konzerva 1 konzerva bílých fazolí (425 ml) Fazole bílé
nať libečku (petržele) Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.