Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustičky po rakousku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie4 190 kJ /
1 001 kcal
Bílkoviny23,93 g
– z toho živočišné bílkoviny2,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,48 g
Tuky60,77 g
– nasycené29,36 g
– nenasycené30,66 g
–– mononenasycené25,23 g
–– polynenasycené5,43 g
––– omega 30,07 g
Vláknina27,00 g
Cholesterol 49 mg
Sodík 1,21 g
Sůl2,80 g
Sacharidy69,52 g
– cukry25,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 600 g
70 g 70 g špeku (anglické slaniny) Špek 70 g
1 1 cibule (menší) Cibule čerstvá 70 g
50 ml 50 ml bílého vína Víno bílé suché 50 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru Cukr bílý 7.5 g
2 2 strouhnutí muškátového oříšku Muškátový oříšek
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.