Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žebírka v pivní marinádě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 912 kJ /
457 kcal
Bílkoviny4,63 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,63 g
Tuky27,07 g
– nasycené2,20 g
– nenasycené23,80 g
–– mononenasycené16,62 g
–– polynenasycené7,18 g
––– omega 31,80 g
Vláknina3,56 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,70 g
Sacharidy46,94 g
– cukry28,89 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vepřových žebírek Vepřová žebra
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 30 g
2 lžíce 2 lžíce hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 30 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného rozmarýnu Rozmarýn sušený 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného tymiánu Tymián sušený 2.5 g
nasekaný česnek Česnek čerstvý
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
pivo Pivo světlé 10ᵒ

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.