Nutriční hodnoty (Žebírka v pivní marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 912 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,63 g |
Tuky | 27,07 g |
– nasycené | 2,20 g |
– nenasycené | 23,80 g |
–– mononenasycené | 16,62 g |
–– polynenasycené | 7,18 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 3,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 46,94 g |
– cukry | 28,89 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vepřových žebírek | Vepřová žebra | |
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g |
nasekaný česnek | Česnek čerstvý | |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
pivo | Pivo světlé 10ᵒ |