Nutriční hodnoty (Maková bábovka s čokoládou a mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 972 kJ / 4 774 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 75,11 g |
Tuky | 196,03 g |
– nasycené | 31,03 g |
– nenasycené | 139,69 g |
–– mononenasycené | 73,49 g |
–– polynenasycené | 66,20 g |
––– omega 3 | 5,66 g |
Vláknina | 46,58 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 226 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 636,55 g |
– cukry | 331,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku mletého máku | Mák modrý mletý | 187.5 g |
1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
1 hrnek 1 hrnek acidofilního mléka | Mléko kravské acidofilní 3% tuku | |
120 g 120 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 120 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
mandlové lupínky | Mandle loupané | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |